CESARTHERAPIE

Therapie voor houding en beweging

06 - 83 78 20 81 

Voor een  gezonde houding- en bewegingspatroon

Cesar oefentherapie

Oefentherapie Cesar is een houding- en beweegtherapie die bij helpt bij het voorkomen of verminderen van lichamelijke klachten. Als je houding en/of beweging niet optimaal is, al dan niet door een aandoening of trauma, kunnen er klachten ontstaan. Wij helpen je met het ontwikkelen van een goede houding- en bewegingspatronen waardoor klachten afnemen en worden voorkomen. 

 

Kinderoefentherapie

Kinderoefentherapie helpt bij motorische problemen bij een kind, maar ook als er bewegingsangst is. Heeft jouw kind moeite met fietsen, komt het niet goed mee met het buitenspelen of gymmen, of heeft het moeite met knutselen en/of schrijven? Kinderoefentherapie leert het kind spelenderwijs de moeilijke vaardigheden te ontwikkelen.

 

Slaapoefentherapie

Heb je problemen met inslapen, doorslapen of wordt je op tijd wakker? Slaapoefentherapie kan hierbij helpen. Samen bekijken we jouw dag en bespreken we je slaaphygiëne. Ook krijg je tips en adviezen en leert je  ontspanningsoefeningen. Slaapoefentherapie is voor alle leeftijden, ook voor kinderen met slaapproblemen en pubers die moeilijkheden ervaren met slapen.